|
::BIOTECHNOLOGIA:: Forum studentów kierunku biotechnologia Politechniki Śląskiej
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Michele
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: BioAut, Gleiwitz-Petersdorf
|
Wysłany: Śro 20:04, 15 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Nie wiem, ale możesz być winowajcą, ale nie możesz... To zależy jak do tego podejdziesz. A onośnie exela powiedz mi jak mam to otworzyć, bo ja nie mam pomysłu. Nawet Exelview nie znam jak to jest z wordem i powerpoint'cie
Tak samo jest z gg. większość z niego korzysta, bo myśli, że większość ma gg. I tak mamy gg i z niego korzystamy i jak serwer padnie to nie ma się kontaktu. Mało kto się pyta o inne komunikatory, a zapewne większość korzysta z drugiego np. Skype. Znam pare osób na roku, którzy nie mówią o tym, a mają tlena, skype, czy inne jakieś komunikatory. Np. teraz gg padło padło (co raz częściej się to zdarza, wiadomości nie dochodzą, gubią się w sieci)
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Edmund
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Chorzów Batory City, BioCh/1
|
Wysłany: Śro 20:37, 15 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Michele napisał: | Nie wiem, ale możesz być winowajcą, ale nie możesz... To zależy jak do tego podejdziesz. |
Nie rozumiem o co Ci chodzi z byciem tym winowajcą :/
Michele napisał: | A onośnie exela powiedz mi jak mam to otworzyć, bo ja nie mam pomysłu. |
Ja też nie mam pomysłu :/ Ja pracuję na Linux'ie ino wtedy gdy muszę coś napisać pod PHP czy coś sprawdzić w związku z narzędziami sieciowymi i tyle, bo na co dzień pracuję na Windows'ie.
Ale mam pomysł!! Weź sobie wydrukuj stronę www na której masz swój plan swojej grupy!!
Jeżeli ci się nie podoba szerokość (bo to trochę jest za szerokie) to wstaw za znacznikiem <BODY> tabelę ustalającą szerokość a przed znacznikiem </BODY> znacznik kończący tą tabelę
Chyba nie jest taki trudne wyedytować HTML ??
A co do komunikatorów to jak padnie gg to zawsze z kuplami (nie z grupy ze studiów tylko z liceum) siedzimy na kanałach IRC A do tego są klienty pod prawie wszystkie systemy, o ile nie pod wszystkie
A u znajomego mam konto shellowe z wszystkim więc mogę mieć stałą sesję na IRC dzięki screen'owi
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Kropka:P
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Tarnowskie Góry BioAut
|
Wysłany: Śro 20:59, 15 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
A jaki masz poziom ochrony przed makrami Mike ? bo u mnie tylko z tym był mały problemik:)
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Michele
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: BioAut, Gleiwitz-Petersdorf
|
Wysłany: Śro 22:29, 15 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
nie wiem, ale wogóle się o makra nie pyta. Wiesz co Edmund nie wpadłbym na to, że moge wyciągnąć tabele z kodu strony.
Dostałem odpowiedź, a dokładnie pytanie, czy nie chcę napisać generatora PDF'ów z tej bazy. Szkoda, że jeszcze tego nie umiem
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
kot-niepłot
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Gliwice BioAut
|
Wysłany: Czw 11:40, 16 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Zapisanie, ewentualną edycję to już Dżola podsunęła.
Mam starego, biednego Win98, jakiegoś Offica 2K i mnie też nie działa.
Masz: [link widoczny dla zalogowanych]
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Edmund
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Chorzów Batory City, BioCh/1
|
Wysłany: Czw 19:11, 16 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Michele napisał: | Wiesz co Edmund nie wpadłbym na to, że moge wyciągnąć tabele z kodu strony. |
Nie chodzi mi o "wyciąganie" tabeli, ale o wydrukowanie sobie strony www, a dokładnie jednej ramki z samym planem
Michele napisał: | Dostałem odpowiedź, a dokładnie pytanie, czy nie chcę napisać generatora PDF'ów z tej bazy. Szkoda, że jeszcze tego nie umiem |
Hmmm... Ciekawa propozycja Ino że trocha jest tych funkcji pod PHPcem do tworzenia PDF'ów i nie jest to sprawa łatwa :/ Szkoda, że mi się nie chciało w czasie tych wakacji uczyć PHP :/
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|